Babagan awake dhewe

Hebei JIRS Import & Export Co., Ltd

Hebei JIRS Import & Export Co., Ltd. iku sawijining perusahaan khusus online Water analyzers kualitas ing Tiongkok 10 taun.

Saben taun, kita ngekspor jumlahe amba Water kualitas analyzer kanggo Amerika, Kanada, Jerman, Swiss, Australia, Jepang, Singapur, Thailand, Malaysia, UAE, Rusia, Ukraina, Bulgaria, Brazil, Meksiko, Paraguay lan etc pasar.

aplikasi

  • Sampah tanduran banyu perawatan, tank aearation lan tank digester, sistem ngawasi banyu kotamadya.

    tanduran banyu perawatan sampah

    Sampah tanduran banyu perawatan, tank aearation lan tank digester, sistem ngawasi banyu kotamadya.
  • RO peralatan filtrasi banyu, banyu murni, dhuwur murni banyu monitor online lan langkah.

    peralatan filtrasi banyu RO

    RO peralatan filtrasi banyu, banyu murni, dhuwur murni banyu monitor online lan langkah.
  • banyu tunyuk, kolam renang, Agricultrual hydroponic, menara cooling, tetanduran ketel, tani iwak, etc.

    sistem monitoring banyu Tutul

    banyu tunyuk, kolam renang, Agricultrual hydroponic, menara cooling, tetanduran ketel, tani iwak, etc.

Products Latest