за нас

Хебеј JIRS Увоз и извоз копродукции, Ltd

Хебеј JIRS Увоз и извоз копродукции, Ltd е специјализирана производител на онлајн квалитет анализаторите Водата во Кина за 10 години.

Секоја година, ние извоз голема количина на вода анализатор на квалитет во Америка, Канада, Германија, Швајцарија, Австралија, Јапонија, Сингапур, Тајланд, Малезија, Обединетите Арапски Емирати, Русија, Украина, Бугарија, Бразил, Мексико, Парагвај и сл пазарот.

апликација

 • ВОДОПРЕЧИСТВАТЕЛНА станицата, aearation резервоарот и дигестор резервоарот, систем за следење на општинските вода.

  постројка за третирање на отпадни води

  ВОДОПРЕЧИСТВАТЕЛНА станицата, aearation резервоарот и дигестор резервоарот, систем за следење на општинските вода.
 • опрема RO филтрација на вода, чиста вода, висока чиста вода онлајн следење и мерење.

  филтрација опрема вода RO

  опрема RO филтрација на вода, чиста вода, висока чиста вода онлајн следење и мерење.
 • Вода од чешма, базен, Agricultrual хидропони, ладење кула, котел фабрика, одгледување риба, итн

  Систем за контрола на вода од чешма

  Вода од чешма, базен, Agricultrual хидропони, ладење кула, котел фабрика, одгледување риба, итн

Најнови производи