Rreth Nesh

Hebei JIRS Import & Export Co., Ltd

Hebei JIRS Import & Export Co., Ltd. është një prodhues i specializuar i analizuesve online të cilësisë së ujit në Kinë për 10 vjet.

Çdo vit, ne eksportojmë një sasi të madhe analizues të cilësisë së ujit në Amerikë, Kanada, Gjermani, Zvicër, Australi, Japoni, Singapor, Tajlandë, Malajzi, Emiratet e Bashkuara Arabe, Rusi, Ukrainë, Bullgari, Brazil, Meksikë, Paraguaj etj.

Aplikacion

 • Impianti i trajtimit të ujërave të zeza, rezervuari i ajrimit dhe rezervuari tretës, sistemi i monitorimit të ujit komunal.

  Impianti i trajtimit të ujërave të zeza

  Impianti i trajtimit të ujërave të zeza, rezervuari i ajrimit dhe rezervuari tretës, sistemi i monitorimit të ujit komunal.
 • Pajisje për filtrimin e ujit RO, ujë të pastër, monitor dhe matje në internet me ujë të pastër të lartë.

  Pajisjet e filtrimit të ujit RO

  Pajisje për filtrimin e ujit RO, ujë të pastër, monitor dhe matje në internet me ujë të pastër të lartë.
 • Uji i rubinetit, pishina, hidroponik bujqësor, kullë ftohëse, impiant kaldajash, kultivim peshku etj.

  Sistemi i monitorimit të ujit të rubinetit

  Uji i rubinetit, pishina, hidroponik bujqësor, kullë ftohëse, impiant kaldajash, kultivim peshku etj.

Produktet e fundit