Tentang Kami

Hebei JIRS Impor & Ékspor Co., Ltd

Hebei JIRS Impor & Ékspor Co., Ltd. mangrupakeun produsén husus online Cai analyzers kualitas di Cina pikeun 10 taun.

Unggal taun, urang ngekspor kuantitas badag Cai kualitas analyzer ka Amérika, Kanada, Jerman, Swiss, Australia, Jepang, Singapura, Thailand, Malaysia, UAE, Rusia, Ukraina, Bulgaria, Brazil, Mexico, Paraguay sarta jsb pasar.

aplikasi

  • Runtah tutuwuhan cai treatment, tank aearation jeung tank digester, sistem mantau cai kota.

    tutuwuhan perlakuan cai limbah

    Runtah tutuwuhan cai treatment, tank aearation jeung tank digester, sistem mantau cai kota.
  • RO parabot filtration cai, cai murni, tinggi murni cai monitor online tur ukuran.

    alat-alat filtration cai RO

    RO parabot filtration cai, cai murni, tinggi murni cai monitor online tur ukuran.
  • cai ketok, kolam renang, Agricultrual hydroponic, munara cooling, pabrik alat keur ngagolakkeun, tani lauk, jeung sajabana

    Sistim ngawaskeun cai ketok

    cai ketok, kolam renang, Agricultrual hydroponic, munara cooling, pabrik alat keur ngagolakkeun, tani lauk, jeung sajabana

Produk panganyarna